Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Daglicht Led Kooldraadlamp Bol - L

Daglicht LED kooldraadlamp bol L is een dimbare, transparante en heldere lamp voorzien van LED techniek, waardoor de lamp energiezuinig is.

12,95

visibility

Daglicht Led Kooldraadlamp Bol - M

Daglicht LED kooldraadlamp bol M is een dimbare, transparante en heldere lamp voorzien van LED techniek, waardoor de lamp energiezuinig is.

9,95

visibility

Daglicht Led Kooldraadlamp Bol - XL

Daglicht LED kooldraadlamp bol XL is een dimbare, transparante en heldere lamp voorzien van LED techniek, waardoor de lamp energiezuinig is.

14,95

visibility

Dimbare Led Gu10 (Blister 3 Stuks)

De GU10 LED is een dimbare, ronde lamp.

16,95

visibility

Led Kooldraadlamp Bol - L

LED kooldraadlamp bol L is een dimbare, licht gebronsde lamp voorzien van LED techniek, waardoor de lamp energiezuinig is.

12,95

visibility

Led Kooldraadlamp Bol - M

LED kooldraadlamp bol M is een dimbare, licht gebronsde lamp voorzien van LED techniek, waardoor de lamp energiezuinig is.

9,95

visibility

Led Kooldraadlamp Bol - XL

LED kooldraadlamp bol XL is een dimbare, licht gebronsde lamp voorzien van LED techniek, waardoor de lamp energiezuinig is.

14,95

visibility

Led Kooldraadlamp Peer

LED kooldraadlamp peer is een peervormige, dimbare, licht gebronsde lamp voorzien van LED techniek, waardoor de lamp energiezuinig is.

9,95

visibility

Spiraallamp Bol - L

Vintage spiraallamp bol L is een ronde, dimbare, licht gebronsde lamp voorzien van een decoratief spiraaldraad in de lamp.

12,95

visibility

Spiraallamp Bol - M

Vintage spiraallamp bol M is een ronde, dimbare, licht gebronsde lamp voorzien van een decoratief spiraaldraad in de lamp.

9,95

visibility

Spiraallamp Bol - XL

Vintage spiraallamp bol XL is een ronde, dimbare, licht gebronsde lamp voorzien van een decoratief spiraaldraad in de lamp.

14,95

visibility

Spiraallamp Peer

Vintage spiraallamp peer is een peervormige, dimbare, licht gebronsde lamp voorzien van een decoratief spiraaldraad in de lamp.

9,95