Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility

Lichtbron Daglicht Led Kooldraadlamp Bol - Glas - L

Daglicht LED kooldraadlamp bol L is een dimbare, transparante en heldere lamp voorzien van LED techniek, waardoor de lamp energiezuinig is.

12,95

visibility

Lichtbron Daglicht Led Kooldraadlamp Bol - Glas - M

Daglicht LED kooldraadlamp bol M is een dimbare, transparante en heldere lamp voorzien van LED techniek, waardoor de lamp energiezuinig is.

9,95

visibility

Lichtbron Daglicht Led Kooldraadlamp Bol - Glas - XL

Daglicht LED kooldraadlamp bol XL is een dimbare, transparante en heldere lamp voorzien van LED techniek, waardoor de lamp energiezuinig is.

14,95

visibility

Lichtbron Gu10 3 Stuks - Glas

De GU10 LED is een dimbare, ronde lamp.

16,95

visibility

Lichtbron Led Kooldraadlamp Bol - Glas - L

LED kooldraadlamp bol L is een dimbare, licht gebronsde lamp voorzien van LED techniek, waardoor de lamp energiezuinig is.

12,95

visibility

Lichtbron Led Kooldraadlamp Bol - Glas - M

LED kooldraadlamp bol M is een dimbare, licht gebronsde lamp voorzien van LED techniek, waardoor de lamp energiezuinig is.

9,95

visibility

Lichtbron Led Kooldraadlamp Peer - Glas

LED kooldraadlamp peer is een peervormige, dimbare, licht gebronsde lamp voorzien van LED techniek, waardoor de lamp energiezuinig is.

9,95

visibility

Lichtbron Led KooldraadlampBol - Glas - XL

LED kooldraadlamp bol XL is een dimbare, licht gebronsde lamp voorzien van LED techniek, waardoor de lamp energiezuinig is.

14,95

visibility

Lichtbron Spiraallamp Bol - Glas - M

Vintage spiraallamp bol M is een ronde, dimbare, licht gebronsde lamp voorzien van een decoratief spiraaldraad in de lamp.

9,95

visibility

Lichtbron Spiraallamp Bol - Glas - XL

Vintage spiraallamp bol XL is een ronde, dimbare, licht gebronsde lamp voorzien van een decoratief spiraaldraad in de lamp.

14,95