Onderhoudsmiddelen
Door meubels periodiek goed te onderhouden gaan ze langer mee. Er zijn verschillende middelen die er voor zorgen dat je langer plezier van je meubels kunt blijven houden. Deze onderhoudsmiddelen verkopen wij zelf in de winkel.
 
Maak uw meubels vloervriendelijk
Onder stoelen en fauteuils zit vaak een dop, glijder of wiel die niet geschikt is voor de vloer. Met de juiste dop voorzien van vilt of teflon onder uw meubels kunt u ze zorgeloos gebruiken zonder voortdurend met de vloer rekening te moeten houden.    Als u de kortingscode: 8102#7 gebruikt bij uw bestelling krijgt u 5% korting.
 
Help, een vlek op mijn bank!
Niets is zo vervelend als een vlek op je mooie bank of fauteuil. Natuurlijk doen jij en je gezin altijd je best om vlekken te voorkomen in je bank of fauteuil, maar helaas is het nou eenmaal een feit, waar geleefd wordt gaat er ook wel eens wat mis. Voor dat soort ongelukjes hebben wij een aantal tips op een rijtje gezet. 
 
Richmond onderhoudstips
De sfeervolle landelijke meubels van de collectie Richmond Interiors zijn absoluut een aanwinst voor vele interieurs ! Alle meubels zijn in maar liefst vijftien kleuren leverbaar. Zo is er zeker een kleur die bij uw interieur past. Met de onderhoudstips van Richmond houd je langer plezier van je meubels.