10 dagen 10% korting op de gehele collectie

  21-08-2019  

10 dagen 10% korting op de gehele collectie Profiteer nu van zonnige kortingen bij Rienties Wooninspiratie !🌞 Wil je niet alleen mooi, maar ook voordelig wonen ? Dan is dit het moment om je slag te slaan ! Profiteer tot en met zaterdag nog van 10% korting op de gehele collectie. Dus ben je nog op zoek naar een nieuwe bank, fauteuil, een tafel, eetkamerstoelen of sfeervolle woonaccessoires ? Kom dan langs in onze sfeervolle showroom, waar je naast de korting ook nog deskundig advies krijgt !

Lees meer

Nieuwe collectie sierkussens

  01-03-2019  

We krijgen met dit mooie voorjaarsweer al vroeg last van lentekriebels. De nieuwe collectie sierkussens versterkt dit gevoel. We hebben superveel mooi afgewerkte kussens in diverse kleuren en materialen binnengekregen. Fleur je bank eens op met een nieuwe kleur kussens en je hebt een compleet andere look. Maak een mooie variatie met verschillende kussens die qua tint bij elkaar passen. Loop gerust even binnen om de nieuwe collectie te bekijken.    

Lees meer

Huisshow Eleonora,By Boo en Sevn

  29-01-2019  

Onlangs bezochten we de huisshow van Eleonora, By Boo en Sevn. In een volledig vernieuwde showroom werden we sfeervol onthaald. Onder het genot van een hapje,drankje en muziek hebben we de nieuwe collectie van 2019 mogen bewonderen. Inmiddeles druppelen ook de verschillende nieuwe items onze showroom binnen. Dus kom gerust eens langs voor nieuwe inspiratie!

Lees meer

Metamorfose hotelkamers Van Hotel Restaurant de Zwaan

  22-03-2018  

Wist je dat Rienties Wooninspiratie onlangs een aantal hotelkamers van Hotel Restaurant de Zwaan heeft vernieuwd.  De kamers hebben een complete metamorfose ondergaan en zijn weer helemaal bij de tijd. De inrichting heeft een strakke, moderne maar toch sfeervolle uitstraling.  Benieuwd naar het resultaat? Boek dan eens één van de vernieuwde hotelkamers in het hartje van Raalte.  

Lees meer

Kerstsfeeren

  08-12-2017  

De eerste sneewvlokken zijn een feit en de kerst laat niet lang meer op zich wachten! In onze showroom hebben we inmiddels plaatsgemaakt voor de sfeervolle kerst- en winter accessoires. Kandelaren, lantaarns, geurkaarsen, houten sterren en waxinehouders in naturel of wit, de meeste accessoires zijn prachtig te gebruiken in verschillende woonstijlen. Komt gerust even binnen lopen, de koffie staat klaar!

Lees meer

Bezoek aan de Trendzbeurs

  15-09-2017  

Onlangs bezochten wij de Trendznajaarsbeurs en de eerste nieuwe woonaccessoires voor een sfeervol najaar druppelen nu al binnen.

Lees meer

Feel at home in a Zuiver interior!

  13-09-2017  

Lees meer

Klaar voor het najaar

  25-08-2017  

Ondanks dat we nu nog volop in de zomerse temperaturen zitten en wellicht genieten van de zomervakantie of een gezellige barbecue, zijn we al weer op pad geweest voor nieuwe meubelen en woonaccessoires voor een gezellig najaar. Deze zullen vanaf september in onze sfeervolle showroom te vinden zijn.  

Lees meer

Vakantie

  01-08-2017  

Met het hele team zijn we het afgelopen jaar druk geweest met interieuradviezen, inkopen, beurzen, meubelen maken en bezorgen, reparaties, schoonmaken, het ontwerpen en vullen van onze nieuwe website met webshop en nog vele dingen meer, dat we nu even de tijd nemen om te gaan genieten van onze zomervakantie. Vanaf woensdag 2 t/m dinsdag 15 augustus is onze showroom daarom gesloten.  Vanaf woensdag 16 augustus zijn we weer van de partij. Wij wensen iedereen een heerlijke zonnige vakantie toe !  

Lees meer

Sponsor CarbageRun

  08-07-2017  

Wist je dat Rienties Wooninspiratie onlangs het team BoKoRo voor hun CarbageRun (de tegenhanger van de Cannonball Run) heeft gesponsord? De drie super enthousiaste heren zijn de challenge aangegaan om in een oude barrel van maximaal 500 euro een trip te volbrengen naar Litouwen. Met een extra bagagebox en een zwaailicht op het dak hebben ze via bijzonder mooie routes hun missie volbracht. Met de teksten op de auto ‘Groet’n uut Roalte’ en ‘Kump goed’ zijn ze inmiddels weer veilig teruggekeerd in Raalte.  

Lees meer

Nieuwe zitbanken binnen !

  05-04-2017  

Onze collecties wisselen eigenlijk het hele jaar door. Continue blijven wij hiermee up-to-date. Daarom is het ook altijd leuk om even binnen te lopen want er is telkens wel weer iets nieuws in onze sfeervolle showroom. Onlangs hebben we de collectie banken uitgebreid met nieuwe modellen van 100 % Nederlands fabricaat. Naast de goede kwaliteit hebben ze ook een zeer goed zitcomfort. Uiteraard kun je alle banken zelf samenstellen qua opstelling en er is volop keuze in stof en leder en kleurkeuze. Ben je binnenkort toe aan een nieuwe bank, kom ze dan even uitproberen in onze showroom

Lees meer

Nieuwe website online

  19-01-2017  

Achter de schermen zijn we de laatste tijd erg druk geweest met onze nieuwe website. Graag willen van de sfeer die wij in de showroom hebben, ook overbrengen via onze nieuwe site zodat je rustig op je laptop of I-pad wooninspiratie kunt opdoen. Nieuw op onze website is de mogelijkheid om ook via de webshop de gewenste meubelen of woonaccessoires te bestellen. Op dit moment zijn we onze webshop aan het aanvullen met diverse artikelen, maar dit zullen wij continue blijven doen in verband met nieuwe collecties. Neem daarom ook regelmatig een kijkje op onze website. De meeste artikelen op onze website staan ook in onze sfeervolle showroom. We nodigen je graag uit om deze sfeer ook 'live'te komen proeven. De koffie staat altijd klaar en je kunt vrijblijvend eens heerlijk rondsnuffelen en wooninspiratie opdoen....

Lees meer

Nieuwe collectie aardewerk en houten woonaccessoires

  12-01-2017  

​ Stoere aardewerk potten, vazen en andere leuke woonaccessoires nieuw in onze showroom.   Het grootste gedeelte van deze collectie komt uit Indonesië en is van natuurlijke materialen gemaakt. Er wordt veel tijd en aandacht aan de producten besteed welke met zorg met de hand gemaakt worden. Mede hierdoor stralen deze artikelen warmte en sfeer uit. Een uniek assortiment tegen een betaalbare prijs !  Naast de aardewerk woonaccessoires hebben we ook weer leuke houten tekstborden, houten dienbladen, lektuurbakken en andere houten woonaccessoires met leuke teksten. Ben je nieuwsgierig naar deze collectie, loop dan binnenkort even binnen in onze sfeervolle showroom. Tijd voor gezelligheid in huis !

Lees meer

Natuurlijke woonsfeer

  02-01-2017  

Nieuw in onze showroom is een gevarieerde collectie dierenvachten, -huiden, -vellen en buffelschedels. We hebben een leverancier gevonden die een zeer mooie kwaliteit levert in diverse variaties van bijvoorbeeld geitenvellen, vachten van Schotse IJslanders en konijnenvellen. Met name deze laatste kleinere vellen worden veel gebruikt ter decoratie onder een aantal gezellige sfeerlichtjes of met een mooie aardewerk pot met een dadeltak.   Ook koeienhuiden doen het tegenwoordig erg goed in een sfeervol interieur. Een goede kwaliteit is hierbij uiteraard van groot belang. De huid wordt in plaats van een vloerkleed onder de salontafel gelegd wat een super sfeervol resultaat geeft.   De schapen- en geitenvellen kunnen op ieder gewenste plek gedecoreerd worden. Geitenvellen vaak op de vloer, schapenvachten kunnen...

Lees meer